Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Na dzisiejszym spacerku bylo supcio bo byla tak piekna pogoda,ze nie chcialo mi sie wracac do czterech scianW powietrzu wyczuwalo sie chwilami powiew wiosny,swiecilo slonko i bylo +11 na rteciPoprostu rewela-oby wiecej takich dni!Wrocilismy do domku tylko dlatego,ze Gabis kleksika zrobil
Aguss Milenka cudna w tej czapuni a jaka niewinna minke wtedy miala Na wiosne to furrore zrobi w tych czapusiach w okolicy i nie tylko
Wera1517 Wikunia rosnie zdrowo a i ladnie przybiera na wadzeJestem ciekawa foci z jej paszportu
Kasiar12 ja na dietce a tu takie smakolyki wstawiasz,ze slinotoku dostajeTorcik pierwsza klasa a pirackie muffinki to zajefajny pomysl
Kalba Gabrys tez na poczatku podawania szczepionek dwa dni temu plakal tak,ze go cala okolica slyszala ale potem jakby nigdy nic spal spokojnie a potem jak sie wybudzil to apetyt mial taki,ze szok Martwie sie tylko tym,ze za 5-10 dni moze sie u Niego pojawic wysoka temperatura,placzliwosc i brak apetytu ale nie u kazdego dziecka podobno tak jest
A Wasze dzieciaczki jak reagowaly po tych szczepionkach w obie nozki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,ano mialam,he,he Ale to centrum tak blisko bylo i bilet parkingowy wazny wiec poszlam,hi,hi
Kasia, ale to smakowicie wyglada

Ewelina,fotelik Recaro jest od 9 miesiecy i od 9 kilo wiec w zasadzie mozesz go uzywac. Albo poczekaj 2 tygodnie i juz bedzie wszystko zgodnie z przepisami

NANA76, a co za dietke stosujesz? Dajesz rade,he,he
Aha,co do szczepien,to Julka marudzila. I to wlasnie kilka dni po szczepieniu. Ale je przeszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
To cześć mojego asortymentu noworodkowego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 Ja stosuje slynna na calym swiecie diete znana pod nazwa MZ a rozwijajac skrot MNIEJ ZREC heheAle mniej zrec tylko to co zle,tluste,slodkie itp za to duzo zrec warzywka,owocki,musli,chlebek razowyI moja zlota sprawdzona zasada-lodowa na klucz po 18.00 Do tego spacerki po okolicznych gorkach i dolinkach wymagajacych pchania wozka pod gorkeWidze juz efekty ale to mikroefekty,na makroefekty musze niestety zasluzyc wytrwaloscia i cierpliwosciaMam parcie na odchudzanko bo tak jak pisalam w maju mam same rodzinne impry i nie chce by mowili,ze sie spaslam w ciazy jak wieloryb hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Rhplus wow- widok pieszczacy moje ocka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kasiar to Ty i torty pieczesz dobrze wiedziec

Nana a moje dzieci po szczepieniach nigdy nie mialy zadnych problemow. Za odchudzanie tez sie biore, tylko troche mi to nie wychodzi Jutro ide dowiedziec sie o karnet na silownie

Daris to Natan wazy tyle co Ninka Kalby tylko jest troche krotszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
rhplus - ale czad!!!!!!!!!!! szczegolnie czapki kroliczki i czapa rozowa sowa mnie urzekły ))

Nana - Ty mi tu o diecie a ja wlasnie lody wciagam pistacjowe... i wyrzut sumienia sie pojawił
i nie zamartwiaj sie na zapas czy Gabis bedzi emial goraczke na pewno wszystko bedzie dobrze

Wera to Wiki rosnie jak na drozdzach zdrowo sie chowa, to najwazniejsze

Kasia - ale super ten torcik muffiny tez smakowicie wygladaja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76, a to dobra dieta,he,he Podoba mi sie. Tylko ta lodowka zamknieta po 18 Ja tam wieczorkiem to lubie sobie schrupac Wase z dzemkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
rhplus ah piekne sa te czapki namawiam na nie babcie juz chyba z 2 miesiace ale jej namowic nie moge uwielbiam te sowy
oj do mnie tez nie jedzenie po 18 nie ma szans ja moge caly dzien nic nie jesc ale kolacje musze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
a tu Ida w otoczeniu gości, którzy wpadli z okazji kwartalnicy hihihhi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok